Şekerleme ve Çikolata Sektöründe Mikrobiyoloji Uygulama Teknikleri
Stok Kodu
:
9786055303563
Dili
:
tr
Orijinal Adı
:
Şekerleme ve Çikolata Sektöründe Mikrobiyoloji
Uygulama Teknikleri
0,00TL
Stokta yok
9786055303563
977249
https://www.cukurovakitap.com.tr/sekerleme-ve-cikolata-sektorunde-mikrobiyoloji-uygulama-teknikleri
Şekerleme ve Çikolata Sektöründe Mikrobiyoloji Uygulama Teknikleri
0.00
- Açıklama
- Taksit Seçenekleri
- AkbankTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00İŞ BANKASITaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,0020,000,0030,000,0060,000,0090,000,00Diğer BankalarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim0,000,002--3--6--9--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
- Kargo