Yeni
Gastronomı Ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar Ve Güncel Konular

Gastronomı Ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar Ve Güncel Konular

Stok Kodu
9786256489387
Dili
tr
291,45TL
9786256489387
1133652
Gastronomı Ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar Ve Güncel Konular
Gastronomı Ve Mutfak Sanatları Temel Kavramlar Ve Güncel Konular
291.45
  • Açıklama
  • Taksit Seçenekleri
    • Akbank
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      291,45   
      291,45   
      2
      151,55   
      303,11   
      3
      102,98   
      308,94   
      6
      52,46   
      314,77   
      9
      35,62   
      320,60   
      İŞ BANKASI
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      291,45   
      291,45   
      2
      151,55   
      303,11   
      3
      102,98   
      308,94   
      6
      52,46   
      314,77   
      9
      35,62   
      320,60   
      Diğer Bankalar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      291,45   
      291,45   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
      6
      -   
      -   
      9
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
  • Kargo
Kapat